Steeds mooiere aankondigingen!

Zou het een trend worden? Feit is dat mijn optredens steeds fraaier worden aangekondigd!

Dát kunnen wij ook…

Regelmatig treed ik op in de Lorentzhof in Leiden. Ze hebben vast de posters gezien die ik al eerder op mijn site zette. Dát kunnen wij ook, moet de uitdaging zijn geweest. Wat heet!

Zaal vol senioren

In Woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg maakten ze deze geweldige posters, die op alle negen etages van het huis prominent waren opgehangen. Het leverde op 13 juli 2022 een zaal vol enthousiaste senioren op!

Heel veel lachen

Na zo’n spontane aankondiging kon het in het Dorpshuis van Badhoevedorp niet meer misgaan. Het was Elvis voor en Everly Brothers na. Dansen, meezingen, klappen en heel veel lachen: heerlijk!

De eerste keer…

De eerste zorginstelling die mijn optreden met een echte poster aankondigde, was Topaz Overrhijn. Natuurlijk deed ik nog meer mijn best dan anders om er een onvergetelijk optreden voor alle bewoners van te maken.

Of… de állereerste keer

Hoezo is een flyer geen poster? Want wat te denken van deze, gemaakt door Dorpshuis Badhoeve? Onderlinge verbondenheid en plezier: daar doe ik het allemaal voor.

Uiteraard zou ik het liefst lachende en meezingende senioren laten zien. Omwille van de privacy gebruik ik echter alleen foto’s van onherkenbare mensen. Graag uw begrip.